Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli saldırıya uğramak

Rüyada ateşli saldırıya uğramak

Rüyada ateşli saldırıya uğramak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, istediği her şeyi elde edebileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada ateşli saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada ateşli saldırıya uğramak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek saldırısına uğramak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arı saldırısına uğramak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada farenin saldırısına uğramak planlarının bozulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından saldırıya uğramak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada arıların saldırısına uğramak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Rüyada aslan saldırısına uğramak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, makamını kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments