Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şal almak

Rüyada şal almak

Rüyada şal almak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada şal almak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Rüyada krem rengi şal görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yıpranacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işarettir.

Rüyada birinden şal almak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz şal görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi şal görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil şal görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, manevi olarak da yıpranacağına, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Rüyada boynuna şal takmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada renkli şallar görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi şal takmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments