Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı bir genç görmek

Rüyada sakallı bir genç görmek

Rüyada sakallı bir genç görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sakallı bir genç gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada sakallı bir genç görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, düşmanına galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakallı genç görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada sakal bir genç görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada genç birini sakal görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sakal genç görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden genç biriyle evlenmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı hamile görmek bazen de rahat geçeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada genç hoca görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments