Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği sakallı görmek

Rüyada bir erkeği sakallı görmek

Rüyada bir erkeği sakallı görmek şansının ve bahtının açılacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği sakallı gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada erkeği sakal traşı olmak elinin bolluk göreceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği sakallı görmek yüzünün de güleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek huzursuzlukların sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sakalı erkek görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sakallı erkek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakal bıraktığını görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını sakallı görmek sorunların sürekli artacağına, sarsılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments