Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahne görmek

Rüyada sahne görmek

Rüyada sahne görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahne gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada sahneye çıkmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada sahneye görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahnede dans etmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayatının zaferlerle dolacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada birini sahnede görmek kendinden emin adımlar atacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Rüyada kendini sahnede görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tiyatro sahnesinde görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada sahneye çıkmak şarkı söylemek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahnede şarkı söylemek önemli ve ciddi işler yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, önemli sorumluluklar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments