Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahadet duymak

Rüyada şahadet duymak

Rüyada şahadet duymak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şahadet duymak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada şahadet duymak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şahadet getiren birini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahadet getirdiğini görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada şah damarının patladığını görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada şahadet getirerek ölmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek kişisel problemlerini çözeceğine, yeni bir eve taşınacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şahadet parmak görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments