Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahabe kabri görmek

Rüyada sahabe kabri görmek

Rüyada sahabe kabri görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, idealist kimse olacağına işaret eder.

Rüyada sahabe kabri gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada sahabe kabri görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok para kazanılacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sahabe ismi duymak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanım sahabe görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada sahabe türbesi görmek yürek yakan biri haline geleceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sahabe olmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahabeler görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sahabe görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın sahabe görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments