Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlıklı olduğunu görmek

Rüyada sağlıklı olduğunu görmek

Rüyada sağlıklı olduğunu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada sağlıklı olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada ölen birini sağlıklı görmek sevineceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada sağlık bakanı görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü sağlıklı görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı sağlıklı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret eder.

Rüyada sağlıksız bebek görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada sağlık ocağına gitmek kolay yollardan kazanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sağlıkçı görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments