Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sağlıklı görmek

Rüyada ölüyü sağlıklı görmek

Rüyada ölüyü sağlıklı görmek kararlar alacağına, insanların alım gücünün azalacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, keyfinin olmayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işarettir.

Rüyada ölüyü sağlıklı gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada ölüyü sağlıklı görmek bereketin ve karın artacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini sağlıklı görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek bereketin geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini sağlıklı görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini sağlıklı görmek iyi halin geleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sağlık ocağına gitmek hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulur.

Rüyada sağlıklı bebek görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments