Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının uzun olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada saçlarının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Rüyada sarı uzun saç görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin saçını uzun görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz uzun saç görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzun ve sarı olduğunu görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yapılan çalışmaların zarar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments