Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek mutluluğa ve neşeye, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Rüyada dalgalı saçlı kadın görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve dalgalı saç görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada saçının dalgalı olduğunu görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada dalgalı saç görmek müjdeli haberle geleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını dalgalı görmek yarınlarına umutla bakacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun dalgalı saç görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments