Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı saç görmek

Rüyada dalgalı saç görmek

Rüyada dalgalı saç görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı saç gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada saçını dalgalı görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını dalgalı görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada saçının dalgalı olduğunu görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada dalgalı saçlı kadın görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları dalgalı görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, haneye dertlerin gireceğine , çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve dalgalı saç görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments