Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının boyandığını görmek

Rüyada saçlarının boyandığını görmek

Rüyada saçlarının boyandığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının boyandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada saçını kızıla boyatmış görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada boyanmış saç görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı saç boyatmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kahverengi saç boyası görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına boya sürmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını boyalı görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada saçı siyaha boyanmış görmek yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments