Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını boyalı görmek

Rüyada kendi saçını boyalı görmek

Rüyada kendi saçını boyalı görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kurtuluşu bulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını boyalı gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada saçlarını mora boyatmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını boyalı görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada saçının sarıya boyandığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçını boyatmış görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçımı kızıla boyatmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçın kızıla boyandığını görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın kahverengiye boyandığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hane içine ay doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını boyanmış görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments