Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını yolmak

Rüyada kendi saçlarını yolmak

Rüyada kendi saçlarını yolmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını yolmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada saçını yolmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını yolmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada saç yolmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçını yolmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kadının saçını yolmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bir kadının saçını yolmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kızın saçını yolmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, elinin darlaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments