Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını karamele boyatmak

Rüyada saçlarını karamele boyatmak

Rüyada saçlarını karamele boyatmak alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, patron olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını karamele boyatmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Rüyada saçlarını karamele boyatmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada saçını karamele boyatmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada saçı karamele boyatmak başarılarının devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada karamelli çikolata yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karamelli çikolata görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Rüyada karamel rengi görmek masraflarının azalacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karamel yapmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Rüyada saçı kestirip boyatmak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments