Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karamel yapmak

Rüyada karamel yapmak

Rüyada karamel yapmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada karamel yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karamel yapmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada karamel rengi görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karamelli çikolata görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hem verimi yükselteceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada saçı karamele boyatmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada karamelli çikolata yemek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada saçlarını karamele boyatmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada saçını karamele boyatmak zor durumların sona ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye helva yapmak ölümcül hastalıklara işaret, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments