Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları düzleştirmek

Rüyada saçları düzleştirmek

Rüyada saçları düzleştirmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Rüyada saçları düzleştirmek gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada saçlarının düz olduğunu görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz saçlı olmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada kısa ve düz saçlı olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını düzleştirmek iyi geçiminin de bozulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Rüyada düz saç görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, talihin yüze güleceğine işaret eder.

Rüyada kısa düz saç görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve düz saç görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments