Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının düzleştiğini görmek

Rüyada saçının düzleştiğini görmek

Rüyada saçının düzleştiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerinde verimin artacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının düzleştiğini gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada düz uzun saç görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada saçları düz görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada kendi saçını düzleştirmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç düzleştirmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçımı düzleştirmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, umutların biteceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret eder.

Rüyada saçları düzleştirmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, önünün kapanacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının düzleştiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments