Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı siyaha boyatmak

Rüyada saçı siyaha boyatmak

Rüyada saçı siyaha boyatmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, rızıksız kalacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, duygularının karşılık göreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Rüyada saçı siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada saçların siyaha boyandığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalettir.

Rüyada sarı saçı siyaha boyatmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saçını siyaha boyanmış görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı siyaha boyalı görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, şansa inanılır.

Rüyada saçını siyaha boyatmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, şerefe ve izzete, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saç boyası görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, istediklerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçları siyaha boyatmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı siyaha boyanmış görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, fakirleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments