Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyaha boyanmış saç görmek

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada siyaha boyanmış saç gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Rüyada siyah saç boyası görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçımı siyaha boyatmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını siyaha boyattığını görmek ferahlığa çıkacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saçı siyaha boyalı görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını siyaha boyanmış görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada saçını siyaha boyanmış görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçı siyah boyatmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments