Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı boyadığımı görmek

Rüyada saçımı boyadığımı görmek

Rüyada saçımı boyadığımı görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yeni bir adım atılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada saçımı boyadığımı gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada başka birinin saçını boyadığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada saçı siyaha boyadığını görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saç boyadığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçlarını boyadığını görmek dinamik olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçını boyadığını görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek her zaman hürmet göreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada saçını turuncuya boyadığını görmek aileyle iş yapmayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments