Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını değiştirmek

Rüyada saçını değiştirmek

Rüyada saçını değiştirmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını değiştirmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Rüyada saçının rengini değiştirdiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç renginin değiştiğini görmek malına gelecek zarara, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada saçının değiştiğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç şeklinin değiştiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada saç şeklini değiştirmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada saç rengini değiştiğini görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada saçının renginin değiştiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçını değiştirmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments