Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını boyandığını görmek

Rüyada saçını boyandığını görmek

Rüyada saçını boyandığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, yarar sağlamayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çekilen hasretin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını boyandığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada saç kızıl boyatmak hayallerinin söneceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı rengarenk boyatmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada saçı siyaha boyanmış görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada saçı boyanmış görmek yalnız kalınacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işarettir.

Rüyada saça beyaz boya görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını boyandığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını sarıya boyanmış görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları rengarenk boyatmak evlatlarından hayır bulacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments