Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sarıya boyanmış görmek

Rüyada saçlarını sarıya boyanmış görmek

Rüyada saçlarını sarıya boyanmış görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını sarıya boyanmış gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada saçı sarı renge boyatmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saç boyası görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı boyalı saç görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işarettir.

Rüyada saç sarıya boyatmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçını sarı boyalı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçı sarıya boyatmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments