Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını beyaz görmek

Rüyada kendi saçlarını beyaz görmek

Rüyada kendi saçlarını beyaz görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ruhunun dinleneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, dik durmaya çalışacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını beyaz gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin saçını beyazlamış görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını beyazlamış görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçini beyaz görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Rüyada saçtaki beyazları koparmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın beyazlaştığını görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını beyaza boyatmak daha sonra işlerin açılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments