Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında beyazlar görmek

Rüyada saçında beyazlar görmek

Rüyada saçında beyazlar görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kalben çok rahat edileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada saçında beyazlar gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada saçları beyazlamış adam görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada genç birini beyaz saçlı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını beyazlamış görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını beyazlamış görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz saç taramak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, dolayısıyla geleceğine, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi saçlarını beyaz görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments