Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına boya görmek

Rüyada saçına boya görmek

Rüyada saçına boya görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Rüyada saçına boya gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada saçlarının siyaha boyandığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının boyandığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sorunların çabucak halledileceğine işaret eder.

Rüyada saçı boyatmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını siyaha boyatmış görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını karamele boyatmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada saçları kızıl boyalı görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments