Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı boyatmak

Rüyada saçı boyatmak

Rüyada saçı boyatmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maneviyatının çökeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı boyatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Rüyada saç sarı boyatmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını sarıya boyandığını görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kahverengine boyatmak aksiliklerin başgöstereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada saçı siyaha boyatmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada saçını boyalı görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada saçlarının sarıya boyandığını görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı sarıya boyatmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını bakır renge boyatmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, haberler alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments