Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun lüle saç görmek

Rüyada uzun lüle saç görmek

Rüyada uzun lüle saç görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, büyük zararlar getireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun lüle saç gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada uzun lüle saç görmek önemli bir lider haline geleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet eder.

Rüyada saçları lüle görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını lüle lüle görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada lüle saç görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına, hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını lüle yaptırmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları lüle lüle görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Rüyada lüle taşı görmek mallarının eksileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birini saçı uzun görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments