Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın beyazladığını görmek

Rüyada saçın beyazladığını görmek

Rüyada saçın beyazladığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bekarlar için evlenmeye, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada saçın beyazladığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada kızının saçlarının beyazladığını görmek zenginlik içinde olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçinin beyazladiğini görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçının beyazladığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçının beyazladığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, inancından ödün vereceğine delalettir.

Rüyada saçın beyazladığını görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments