Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek

Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek

Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçının beyazladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saçının sakalının beyazladığını görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada kızının saçının beyazladığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin saçlarının beyazladığını görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının önünün beyazladığını görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının beyazladığını görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın saçlarının beyazladığını görmek başarılarının devamının geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments