Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç uzamış görmek

Rüyada saç uzamış görmek

Rüyada saç uzamış görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mali krize gireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç uzamış gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada saçı sakalı uzamış görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçını uzamış görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada saçların uzamış olduğunu görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış saç görmek anne baba duası alacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sıkıntı yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada saçların çok uzamış görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını uzamış görmek mutlu olacağına ve güleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments