Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç traşı yapmak

Rüyada saç traşı yapmak

Rüyada saç traşı yapmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, para sahibi olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç traşı yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada saçını topuz yapmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, rızkından olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saçını maşa yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları maşa yapmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada saçlarını bukle yapmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kadın saçı yapmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada saç ek yapmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada saç maşa yapmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments