Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın saçı yapmak

Rüyada kadın saçı yapmak

Rüyada kadın saçı yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sıkıntıların azalacağına, korkularından kurtulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın saçı yapmak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Rüyada kadın saçı yapmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla zina yapmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadını arkadan yapmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla banyo yapmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada kadına masaj yapmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadınla zina yapmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments