Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı çalmak

Rüyada ayakkabı çalmak

Rüyada ayakkabı çalmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada camiden ayakkabı çaldırmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı çaldırmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı çaldırmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ayakkabısını çaldırmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide ayakkabı çaldırmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı çalmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayakkabısını çalmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments