Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak

Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak

Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak hayırlı adımlar atılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada birinin ayakkabı boyadığını görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı boyacısı görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, uzun sohbetler edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada evini boyadığını görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin saçını boyadığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments