Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı bırakmak

Rüyada ayakkabı bırakmak

Rüyada ayakkabı bırakmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı bırakmak gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada ayakkabı bırakmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, işlerinin karışacağına inanılır.

Rüyada denize balık bırakmak mekân değiştireceğine, iyileşme göstereceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Rüyada balığı denize bırakmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada namazı bırakmak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakal bıyık bırakmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işi bırakmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hamile bırakmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, zor günlerin yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments