Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı kontrol etmek

Rüyada rüyayı kontrol etmek

Rüyada rüyayı kontrol etmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada rüyayı kontrol etmek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kendini kontrol etmek kalp kırmaya, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyu kontrol etmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kontrol edememek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kontrol kalemi görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada doğum kontrol testi görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Rüyada rüyayı kontrol etmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada doğum kontrol hapı görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, büyük paralara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada araba kontrolünü kaybetmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments