Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu kontrol etmek

Rüyada suyu kontrol etmek

Rüyada suyu kontrol etmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işlerinin bollaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyu kontrol etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Rüyada suyu kontrol etmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada doğum kontrol hapı kullanmak gönül hoşluğu içinde olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğum kontrol testi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, lüksünün artacağına inanılır.

Rüyada kendini kontrol edememek yeni bir makama sahip olunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Rüyada kontrol etmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kontrol kalemi görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulur.

Rüyada arabayı kontrol edememek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada araba kontrolünü kaybetmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments