Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya anlattığını görmek

Rüyada rüya anlattığını görmek

Rüyada rüya anlattığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalettir.

Rüyada rüya anlattığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ders anlatan öğretmen görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüya anlattığını görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anfide olduğunu görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ankara gitmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Rüyada ankarada gezmek işveren pozisyonuna geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, refah içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada müge anlıyı görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ankarauda deniz görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada anna baba görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, geçecek güzel bir ömre rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments