Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rulo halı görmek

Rüyada rulo halı görmek

Rüyada rulo halı görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, işlerin aksamayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada rulo halı gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada rulo halı görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada rulo halinde halı görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine yorulur.

Rüyada rulo kağıt görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rulo peçete görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının halısını yıkamak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, her zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı işlemek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Rüyada halı kaybetmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, saygın biri haline geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments