Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak yanığı görmek

Rüyada ayak yanığı görmek

Rüyada ayak yanığı görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak yanığı gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada ayağı yanık görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalettir.

Rüyada yanık ayak görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak yanığı görmek başarısının düşeceğine, sarsılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Rüyada yanık tencere görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Rüyada elinin yanık olduğunu görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Rüyada eli yanık görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments