Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh yakalamak

Rüyada ruh yakalamak

Rüyada ruh yakalamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ruh yakalamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Rüyada ruh yakalamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada dedesinin ruhunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada ruh hissetmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada içine ruh girdiğini görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada ruh hastası görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek sevinç ve mutluluğa, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ruhu görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya ruhu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments