Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rol yaptığını görmek

Rüyada rol yaptığını görmek

Rüyada rol yaptığını görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, dertlerin ve sorunların biteceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rol yaptığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada dizide rol almak büyük atılımlar yapılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada rol yapmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bereketli işlere gireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Rüyada filmde rol almak ticarette öne geçeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada rol yaptığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada rol oynamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments