Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rol yapmak

Rüyada rol yapmak

Rüyada rol yapmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada rol yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada rol yapmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada rol oynamak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalettir.

Rüyada rol yaptığını görmek işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada filmde rol almak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yarar sağlamayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada dizide rol almak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde kayak yapmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada kirli suyla banyo yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada doğum yapmak ve bebek görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin her türlü zenginliğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments