Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada robot olmak

Rüyada robot olmak

Rüyada robot olmak ekmek ve dünya malı alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada robot olmak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Rüyada robotlarla savaşmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada robot insan görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Rüyada dev robot görmek hayırlı kararlar verileceğine, dinamik olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada robot görmek para yatıracağına, üzüleceğine, pişman olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada robot olmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada robot bebek görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada robot öldürmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada robotla savaşmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments