Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada robot görmek

Rüyada robot görmek

Rüyada robot görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada robot gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada robot öldürmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dev robot görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak robotu almak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kariyerinde atılım yapacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada robot bebek görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet etmektedir.

Rüyada robot olmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada robot köpek görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, mutluluğunun katlanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada robotla savaşmak işlerden hayır gelmeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada robot görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments