Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli meyveler görmek

Rüyada renkli meyveler görmek

Rüyada renkli meyveler görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli meyveler gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Rüyada sarı renkli meyve görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı renkli meyve görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada renkli meyveler görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mor renkli meyve yemek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli meyve görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Rüyada donmuş meyve görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada meyve paylaşmak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük meyve görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments