Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk ayakkabı görmek

Rüyada rengarenk ayakkabı görmek

Rüyada rengarenk ayakkabı görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, beddua ve ah alacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk ayakkabı gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Rüyada rengarenk topuklu ayakkabı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk ayakkabı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada rengarenk tesbih görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçını rengarenk boyatmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk etek giymek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada rengarenk pantolon görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk kedi görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, idealist kimse olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments